perjantai 3. joulukuuta 2010

portaita, portaita, portaita ja rappuja.


Tervehdys kaikille taas pienen antimotivaatioajan jälkeen uutta intoa puhkuen palasin epätoivoiseen porrasprojektiin, niistä kun tulee niin suuret että täytyy tehdä useassa palassa, ja varsinaiseksi palapeliksi se menikin.

<- portaat tehty 3mm balsasta, ja pienistä paloista. erittäin hankalaa liimata suoraan, mutta onnistuipa silti kun vähän vaivaa ja kirosanoja käyttää.

Ja lisää pilipaliosia kiinnitetty, vielä menee aikaa melkoinen tovi että on kasattu, ja tämä on vain 1/3's osa koko portaista, mittaa tuollakin on n. 17*11cm *6cm.Balsatkin pääsi loppumaan rakennusprojektin aikana, mutta ei se mitään, uutta piti hakea. Tosin kaupasta ei löytyny 2mm levyä, joten piti ottaa 1mm levyjä ja yksi 3mm.. katsotaan mitä niistä saa aikaan :D

ja tässä vielä kuva miltä kokonaisuus alkaa näyttämään, tähän on mennyt lukemattomia tunteja, ja vaikkakin päiviä välissä milloin motivaatio oli niin huipussa ettei tehnyt mieli kuin istua ja kallistaa kuppia.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Noista on tulossa kyllä niin hienot, että kaikki se vaiva kyllä kannattaa. Ihailen!

Leema kirjoitti...

Tiina: Jani tykkäsi kovasti kommentistasi! Toivottavasti saataisiin tarpeeksi inspiraatiota tehdä tuo aula pian loppuun :)